НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

З днем визволення Нової Праги!

Дата: 07.12.2019 15:47
Кількість переглядів: 520

Фото без опису

7 грудня 2019 року – важлива дата, оскільки саме цього дня ми святкуємо 76-у річницю визволення Нової Праги від німецько-фашистських загарбників.

Сьогодні ми вшановуємо тих, хто героїчно боронив рідну землю та зі зброєю в руках самовіддано йшов проти ворога, відстоюючи честь, гідність та свободу рідної держави. Хочу низько вклонитися вам, шановні ветерани, і щиросердно подякувати за можливість зустрічати кожен новий день на рідній землі.

Вашу справу продовжує  гідна зміна – українська армія, яка стоїть на варті суверенності та незалежності України та обороняє її народ від агресора.

Страшні події Другої світової війни назавжди закарбовані в історію нашого народу і нагадують про те, скільки скалічено людських доль та віддано життів задля вільного і світлого сьогодення.

Бажаю ветеранам війни, захисникам України та новопражцям  міцного здоров’я, довголіття, тепла та злагоди вашим родинам!  

 

 

З найкращими побажаннями

селищний голова                                                                                                    Богдан КУРУП

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь