НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Нові результати та стимули

Дата: 13.11.2019 13:21
Кількість переглядів: 789

Фото без опису

12 листопада до Новопразької селищної ради завітала експерт програми DOBRE (Децентралізація приносить кращі результати та ефективність) Тетяна Романова з результатами «Оцінки прозорості бюджету» нашої громади.

Оцінювання підкріплене даними і спирається на методологію розроблену Фондом «Східна Європа» спільно з Громадським партнерством «За прозорі місцеві бюджети!» у співпраці з Асоціацією міст України, тому дає більш чітке розуміння, що таке прозорий бюджетний процес та на якому рівні зараз знаходиться бюджетна прозорість нашої громади.

В оцінці прозорості бюджетів взяли участь 106 громад. Ті громади, які набрали найвищі бали по трьох параметрах, отримають нагороду у різних номінаціях. Головну відзнаку – «Кришталь року» – здобуде громада, яка набрала найвищий загальний бал.

Додатково до головних номінацій Програми DOBRE та «U-LEAD з Європою» відібрали низку спеціальних номінацій. Новопразька об’єднана територіальна громада увійшла до двох з них: «Найкращий бюджет для громадян» та «Найбільш креативна інформаційна кампанія збору пропозицій до бюджету».

Зростання показників громади – це спільна праця громадян та органів місцевого самоврядування, які дають нові якісні зміни, підвищують авторитет громади на Всеукраїнському рівні і стимулюють до прогресивних звершень.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь