НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Рішення ХХІІІ сесії сьомого скликання Новопразької селищної ради від 31 жовтня 2019 року

Дата: 05.11.2019 08:27
Кількість переглядів: 758

1 Рішення № 346  "Про організацію харчування у закладах загальної середньої освіти Новопразької селищної ради у 2020 році"

2. Рішення № 347 "Про передачу в оренду будівель та майна комунальної власності  Новопразької селищної ради комунальному некомерційному підприємству "Олександрійська центральна районна лікарня Олександрійської районної ради Кіровоградської області" та територіальному медичному обладнанню "Центр екстренної медичної допомоги та медицини катастроф в Кіровоградській області"

3. Рішення № 348 "Про виконання бюджету Новопразької селищної об'єднаної територіальної громади за 9 місяців 2019 року"

4. Рішення № 349 "Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 21 грудня 2018 року № 137 "Про бюджет Новопразької селищної об'єднаної територіальної громади на 2019 рік"

5. Рішення № 350 "Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)"

6. Рішення № 351  Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність

7 Рішення № 352  Про припинення права користування на земельні ділянки сільськогосподарського призначення громадянам селища

8. Рішення № 353  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду громадянам селища для городництва із земель не наданих у власність або постійне користування в межах селища Нова Прага

9. Рішення № 354  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду громадянам селища для сінокосіння та випасання худоби  із земель не наданих у власність або постійне  користування в межах селища Нова Прага

10 Рішення № 355  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) за межами населеного пункту.

11. Рішення № 356 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність учаснику АТО Соскову П.М.

12 Рішення № 357  Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність учаснику АТО Осиченку А.В.

13 Рішення № 358  Про  надання у власність земельної частки (паю) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  Мосюку В.А.

14. Рішення № 359  Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд Чебанній Н.С.

15 Рішення № 360  Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд Семенюк Г.П.

16. Рішення № 361  Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд Бояру С.О.

17. Рішення № 362  Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд Опихайленку О.М.

18. Рішення № 363  Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для  будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  Сологуб В.П.

19. Рішення № 364  Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Іванову О.В.

20. Рішення № 365 Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для  ведення особистого селянського господарства Вовку І.М.

21 Рішення № 366  Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для  передачі у власність

22 Рішення № 367  Про проведення інвентаризації частини земель комунальної власності

23 Рішення № 368  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, що забезпечує еколого-економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь

24 Рішення № 369  Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу  в оренду земельної  ділянки ФГ «Південне»

25 Рішення № 370  Про затвердження проекту землеустрою та надання ПрАТ «ВФ Україна» в оренду земельної ділянки.

26 Рішення № 371  Про продовження договору оренди на земельну ділянку сільськогосподарського  призначення ФГ «Норд»

27 Рішення № 372  Про продовження договору оренди на земельну ділянку сільськогосподарського призначення ФГ «Луч»

28 Рішення №  373  Про затвердження технічної документації по нормативній грошовій оцінці земельної ділянки земель водного фонду

29 Рішення № 374  Про резервування земельних ділянок

30. Рішення № 375  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності за межами населеного пункту

31. Рішення № 376  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності за межами населеного пункту

32 Рішення № 377  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності за межами населеного пункту

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь