НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

На Кіровоградщині потрібні близько 100 працівників автомобільного транспорту

Дата: 29.10.2019 13:14
Кількість переглядів: 515

На Кіровоградщині потрібні близько 100 працівників автомобільного транспорту

 

За інформацією обласного центру зайнятості на Кіровоградщині не вистачає 91 працівника автомобільного транспорту і дорожнього господарства.

Так, роботодавці області потребують 74 працівників за професією «водій автотранспортних засобів» і готові платити на місяць від «мінімалки» (4173 грн) до 12 тисяч гривень. Різниця в зарплатні пояснюється вимогами до кваліфікаційного рівня та категорії працівника, дальністю здійснюваних поїздок, стажем роботи та матеріальною відповідальністю за вантаж. Актуальними є вакансії для водіїв практично у всіх районах Кіровоградської області.

Вільними також наразі є вакансії для водіїв навантажувачів: 2 вакансії у Кропивницькому (заробітна плата 7 000 грн) та одна у Малій Висці (заробітна плата 9 144 грн).

У Кропивницькому та Знамянці потрібні машиністи крана автомобільного із заробітною платою 6000 грн. У Олександрії та Світловодську необхідні машиністи автогрейдера (заробітна плата 6 886 грн та 6 115 грн відповідно). Крім того, у Кропивницькому потрібен машиніст автовишки та автогідропідіймача, якому роботодавець пропонує 9000 гривень на місяць. 

Також на Кіровоградщині (Долинський, Кропивницький, Світловодський райони) потрібні 4 авторемонтники (заробітна плата від 4175 до 6500 гривень).

Крім того, на Кіровоградщині потрібні дорожні робітники. ДП «Кіровоградський облавтодор» потребує 4 працівників (заробітна плата від 6 до 8 тисяч гривень), а до Філії «Знам'янський райавтодор» потрібен 1 працівник (заробітна плата – 5710 грн).

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

 

Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості

машинист автомобильного крана.jpg


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь