НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

На Кіровоградщині представлено близько 350 вакансій зі шкідливими умовами праці

Дата: 21.10.2019 10:01
Кількість переглядів: 541

Фото без опису

За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині зареєстровано 349 вакансії, умови праці яких характеризуються як шкідливі.

До таких вакансій належать лікар ветеринарної медицини, монтер колії, електрослюсар (слюсар) черговий та з ремонту устаткування, оператор котельні, слюсар з механоскладальних робіт, терміст, дорожній робітник та ін.

Такі вакансії представлені підприємствами Благовіщенського, Добровеличківського, Долинського, Знам’янського, Кропивницького, Маловисківського, Новоархангельського, Новомиргородського, Новоукраїнського, Олександрійського, Петрівського та Світловодського районів Кіровоградської області.

Своїм підлеглим роботодавці Кіровоградщини готові платити від «мінімалки» (4173 грн) до 30000 гривень. Різниця в зарплатні пояснюється вимогами до посади працівника, стажу роботи, специфікою роботи підприємства  та досвідом роботи претендента на посаду.

Що ж до умов соціальної сфери, то на усіх підприємствах надають гарантії передбаченні чинним законодавством та соціальний пакет. Так, наприклад, ТОВ «Кіровоградпостач»  пропонує своїм працівникам, які працюють у шкідливих умовах, додаткову відпустку та спеціальне харчування (молоко), а Локомотивне Депо Знам'янка гарантує медичне страхування. У свою чергу ПРАТ «Світловодське АТП 13507» у характеристиці вакансій з шкідливими умовами праці вказує відшкодування витрат на транспорт.

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості та філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

 

Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь