НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Понад 70 вакансій по області: безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно стати слюсарями-ремонтниками

Дата: 27.09.2019 09:50
Кількість переглядів: 496

Фото без опису

Слюсар-ремонтник – професія спрямована на обслуговування техніки як на виробництві, так й у побуті. Отже, широко застосовується, є затребуваною на всіх етапах виробництва, при експлуатації будь-якої техніки та супровідних технічних систем (електричних, сантехнічних, телекомунікаційний тощо).

Фахівець даного профілю може виконувати поточний, капітальний, плановий ремонт будь-якої техніки, що передбачає діагностику і перевірку стану всіх систем механізму, заміну зношених деталей, що вийшли з ладу. Для виконання зазначених робіт необхідно, в першу чергу, ознайомиться з технічним паспортом чи кресленням апаратури. Далі  здійснити технічну діагностику механізмів та скласти план ремонтних робіт. Під час роботи ремонтник  використовує різні інструменти і прилади для проведення вимірів та діагностики. У процесі зборки устаткування чи техніки він робить припасування деталей відповідно до технічних умов; регулює і налагоджує роботу механізмів.

Саме тому, для бажаючих отримати дану професію, за сприяння обласного центру зайнятості з 23 вересня поточного року на базі Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочинається професійне навчання групи безробітних за зазначеною професією. Термін навчання – 5,7 місяців

Умови направлення на навчання: 

• повна загальна середня або професійно-технічна освіта;

• повноліття (не менше 18 років);

• медична довідка з допуском до професії.

Звертаємо увагу, що для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Зауважимо, що наразі на Кіровоградщині відкрито 78 вакансій для слюсарів-ремонтників.

Якщо вас зацікавила інформація, за більш детальною інформацією про професію звертайтеся до Кіровоградського обласного центру зайнятості.

 

Відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь