НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Екологічний захист, супровід учасників АТО, благоустрій територій: як безробітні допомагають Кіровоградщині?

Дата: 27.09.2019 09:44
Кількість переглядів: 552

Фото без опису

З початку року за сприяння служби зайнятості області забезпечено тимчасову зайнятість 7,3 тис. громадянам, зокрема 2,4 тис. осіб взяли участь у громадських роботах та 4,9 тис. осіб в інших роботах тимчасового характеру.

Безробітні виконували роботи з благоустрою територій населених пунктів; інформування населення стосовно порядку отримання житлових субсидій; впорядкування місць поховання захисників Вітчизни, меморіалів, кладовищ; екологічний захист навколишнього середовища; ремонту об’єктів соціальної сфери; супровід осіб з інвалідністю по зору; соціально-інформаційний супровід учасників АТО тощо.

Фото без опису

Крім того, протягом січня-серпня 2019 року, на нові робочі місця з компенсацією роботодавцю витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування працевлаштовані 190 зареєстрованих безробітних, з них 115 зареєстрованих безробітних працевлаштовані на робочі місця, створені у пріоритетних видах економічної діяльності суб’єктами малого підприємництва.

Кіровоградський обласний центр зайнятості

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь