НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Кіровоградський обласний центр зайнятості пропонує пройти навчання за професією «лицювальник-плиточник»

Дата: 27.09.2019 09:28
Кількість переглядів: 513

Фото без опису

Лицювальник-плиточник – одна з найцікавіших будівельних професій. Вишукані фасади та інтер’єри будинків, облицьовані плитками, оздоблені різнокольоровими візерунками, є витвором майстерності лицювальника-плиточника.

Лицювальник-плиточник під час зведення споруд виконує комплекс робіт, зокрема штукатурні, лицювальні, столярні, малярні, шпалерні, склярські. У процесі роботи він сортує матеріали; підбирає плитку за сортом, розміром, кольором; готує поверхні (очищує, обезжирює та промиває їх), а також необхідні розчини, сухі суміші; натягує металеві сітки тощо.

Тож лицювальник-плиточник повинен знати: види та основні властивості матеріалів, які використовуються у роботі; склад розчинів, мастик, способи та технологію їх приготування і застосування; причини виникнення браку під час лицювальних робіт, заходи щодо його попередження та усунення;  прийоми і  методи раціонального використання матеріальних ресурсів; знання будівельних норм і правил виробництва та виконання оздоблювальних робіт.

Професію лицювальника-плиточника можна здобути за сприяння служби зайнятості на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Навчання починається 24 вересня поточного року. Курс навчання триватиме 5 місяців.

Якщо вас зацікавили професія лицювальника-плиточника і ви бажаєте отримати більш детальну інформацію звертайтеся до  центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості.

 

 

Відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь