НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Кіровоградський обласний центр зайнятості пропонує пройти навчання за професією «лицювальник-плиточник»

Дата: 27.09.2019 09:28
Кількість переглядів: 493

Фото без опису

Лицювальник-плиточник – одна з найцікавіших будівельних професій. Вишукані фасади та інтер’єри будинків, облицьовані плитками, оздоблені різнокольоровими візерунками, є витвором майстерності лицювальника-плиточника.

Лицювальник-плиточник під час зведення споруд виконує комплекс робіт, зокрема штукатурні, лицювальні, столярні, малярні, шпалерні, склярські. У процесі роботи він сортує матеріали; підбирає плитку за сортом, розміром, кольором; готує поверхні (очищує, обезжирює та промиває їх), а також необхідні розчини, сухі суміші; натягує металеві сітки тощо.

Тож лицювальник-плиточник повинен знати: види та основні властивості матеріалів, які використовуються у роботі; склад розчинів, мастик, способи та технологію їх приготування і застосування; причини виникнення браку під час лицювальних робіт, заходи щодо його попередження та усунення;  прийоми і  методи раціонального використання матеріальних ресурсів; знання будівельних норм і правил виробництва та виконання оздоблювальних робіт.

Професію лицювальника-плиточника можна здобути за сприяння служби зайнятості на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Навчання починається 24 вересня поточного року. Курс навчання триватиме 5 місяців.

Якщо вас зацікавили професія лицювальника-плиточника і ви бажаєте отримати більш детальну інформацію звертайтеся до  центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості.

 

 

Відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь