НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Безкоштовно здобути освіту бармена – легко! Безробітні Кіровоградщини можуть стати професіоналами барно-ресторанного бізнесу

Дата: 27.09.2019 09:07
Кількість переглядів: 467

Фото без опису

Незважаючи на те, що професія «Бармен» – відносно нова на ринку соціальних послуг, але вже досить популярна серед молоді. Все більше юнаків та дівчат бажають оволодіти її «хитрощами», аби бути конкурентоспроможними професіоналами на ринку праці.

Так, 27 вересня поточного року на базі Херсонського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочинається професійне навчання групи безробітних за зазначеною професією, що триватиме понад 3 місяці.

У програмі навчання: теоретичний курс дисциплін: технологія барних процесів, класифікація напоїв, історія закладів харчування, психологія обслуговування та ін.

По закінченню навчання слухачі, які успішно засвоять програму навчання та пройдуть державну кваліфікаційну атестацію, одержать свідоцтво про присвоєння робітничой професії «Бармен».

Працевлаштування залежить від кваліфікації бармена, його знань, вмінь, навичок. Отримавши початкову кваліфікацію, потрібно бути готовим постійно її підвищувати. Мережа закладів громадського харчування з кожним роком розширюється, що в свою чергу приводить до створення нових робочих місць.

 Якщо вас зацікавила професія «Бармен», за більш детальною інформацією про професію звертайтеся до центрів зайнятості.

Звертаємо увагу, що для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

 

 

Відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь