НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Рішення XІХ сесії від 06.09.2019 року

Дата: 17.09.2019 09:58
Кількість переглядів: 1326

1. Рішення №312 «Про затвердження плану удосконалення послуги утримання та ремонту дорожньої інфраструктури Новопразької селищної об’єднаної територіальної громади на 2019-2025 р.р.»

2. Рішення №313 «Про затвердження контингенту учнів погодження розміру батьківської плати за навчання та надання пільг щодо оплати у Новопразькій дитячій музичній школі Новопразької ОТГ на 2019 -2020 н.р.

3. Рішення №314 «Про затвердження Положення про матеріальне стимулювання працівників Новопразької дитячої музичної школи»

4. Рішення №315 «Про затвердження Програми місцевого економічного розвитку Новопразької об’єднаної територіальної громади та план дій з її впровадження»

5. Рішення №316 «Про затвердження Положення про оренду комунального майна Новопразької об’єднаної територіальної громади, Порядку проведення конкурсу на право оренди комунального майна Новопразької селищної ради, методики розрахунку і порядок використання плати за оренду комунального майна Новопразької селищної ради Типового договору оренди майна комунальної власності Новопразької селищної ради»

6. Рішення №317 «Про внесення змін та доповнень до Програми благоустрою населених пунктів Новопразької селищної ради на 2019 рік»

7. Рішення №318 «Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 21 грудня 2018 року №137 «Про бюджет Новопразької селищної об’єднаної територіальної громади на 2019 рік»

8. Рішення №319 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу та призначення курівників закладів освіти селищної ради»

9. Рішення №320 «Про затвердження договорів про надання послуг із фінансово-господарської та науково-методичного обслуговування закладів освіти комунальної власності сільських, селищних рад Олександрійського району»

10. Рішення №321 «Про  затвердження вартості харчування у закладах загальної середньої освіти Новопразької селищної ради та розміру батьківської плати у їх дошкільних підрозділах»

11. Рішення №322 «Про затвердження мережі закладів освіти Новопразької селищної ради на 2019-2020 навчальний рік»

12. Рішення №323 «Про передачу майна з балансу Новопразького навчально-виховного об’єднання «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад – позашкільний центр» на баланс закладів дошкільної освіти Новопразької селищної ради»

13. Рішення №324 «Про надання дозволу на виготовлення технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)»

14. Рішення №325 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність»

15. Рішення №326 «Про припинення права користування на земельні ділянки сільськогосподарського призначення громадянам селища»

16. Рішення №327 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду громадянам селища для городництва із земель не наданих у власність або постійне користування в межах селища Нова Прага»

17. Рішення №328 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність учаснику АТО Сікорі Я.В.»

18. Рішення №329 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність учаснику АТО Тимченку С.М.»

19. Рішення №330 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність учаснику АТО Дувалку Д.В.»

20 Рішення №331 «Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд Твердохлібу Р.О.»

21. Рішення №332 «Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд Гончаренку М.І.»

22. Рішення №333 «Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Павлученку О.С.»

23. Рішення №334 «Про проведення інвентаризації частини земель комунальної власності»

24. Рішення №335 «Про продовження договору оренди на земельну ділянку сільськогосподарського призначення ФГ «Норд»

25. Рішення №336 «Про затвердження технічної документації по нормативній грошовій оцінці земельної ділянки водного фонду»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь