НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Змагання з міні-футболу до Дня Незалежності України

Дата: 25.08.2019 16:16
Кількість переглядів: 633

Новопразький навчально-виховний комплекс гостинно зустрічав на своєму полі зіркові футбольні команди, що зійшлися у змаганнях до 28-ї річниці незалежності України.

Чемпіоном змагання стала футбольна команда «Усівка». Вразивши своєю вправністю, вона у запалі спортивного азарту впевнено йшла до преремоги. З невеликим відривом виборола ІІ місце наша команда «Нова Прага». Хлопці показали високий рівень гри і відчутний командний дух, що згуртовував не тільки гравців, а й вболівальників. Завдяки чудовій техніці гри і неабиякій жазі до перемоги ІІІ місце посіла команда «Новий Стародуб». Також участь у змаганнях брали команди «Нова Прага 2» та «Олімпік». Вони додали неперевершеного запалу позитивних емоцій і захоплюючих моментів гри, які точно закарбуються у пам’яті.

Нагороди отримали не лише команди, а й окремі гравці, котрі найяскравіше проявили свої таланти у спеціальних номінаціях. Так Володимир Марчук з ФК «Нова Прага» здобув почесне звання «Кращий захисник», Карпенко Дмитро з ФК «Новий Стародуб» - «Кращий нападник», а Кузнєцов Станіслав з ФК «Усівка» проявив себе як «Кращий воротар». Усім трьом номінантам Антон Пилипенко вручив чудові подарунки від ПФК «Олександрія».

Голова Новопразької об’єднаної територіальної громади Богдан Куруп привітав учасників матчу з Днем незалежності України та нагородив команди за призові місця м’ячами, медалями та дипломами.

Подія була сповнена гарячого патріотизму та гордості за талановиту українську молодь.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь