НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Змагання з міні-футболу до Дня Незалежності України

Дата: 25.08.2019 16:16
Кількість переглядів: 664

Фото без опису

Новопразький навчально-виховний комплекс гостинно зустрічав на своєму полі зіркові футбольні команди, що зійшлися у змаганнях до 28-ї річниці незалежності України.

Чемпіоном змагання стала футбольна команда «Усівка». Вразивши своєю вправністю, вона у запалі спортивного азарту впевнено йшла до преремоги. З невеликим відривом виборола ІІ місце наша команда «Нова Прага». Хлопці показали високий рівень гри і відчутний командний дух, що згуртовував не тільки гравців, а й вболівальників. Завдяки чудовій техніці гри і неабиякій жазі до перемоги ІІІ місце посіла команда «Новий Стародуб». Також участь у змаганнях брали команди «Нова Прага 2» та «Олімпік». Вони додали неперевершеного запалу позитивних емоцій і захоплюючих моментів гри, які точно закарбуються у пам’яті.

Нагороди отримали не лише команди, а й окремі гравці, котрі найяскравіше проявили свої таланти у спеціальних номінаціях. Так Володимир Марчук з ФК «Нова Прага» здобув почесне звання «Кращий захисник», Карпенко Дмитро з ФК «Новий Стародуб» - «Кращий нападник», а Кузнєцов Станіслав з ФК «Усівка» проявив себе як «Кращий воротар». Усім трьом номінантам Антон Пилипенко вручив чудові подарунки від ПФК «Олександрія».

Голова Новопразької об’єднаної територіальної громади Богдан Куруп привітав учасників матчу з Днем незалежності України та нагородив команди за призові місця м’ячами, медалями та дипломами.

Подія була сповнена гарячого патріотизму та гордості за талановиту українську молодь.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь