НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Святкування Дня Державного Прапора України

Дата: 23.08.2019 20:02
Кількість переглядів: 983

Фото без опису

23 серпня 2019 року Новопразька об’єднана територіальна громада відсвяткувала феєричним велозаїздом «КотиКоло» День Державного Прапора України. 
Подія розпочалася урочистим виконанням Державного Гімну України та підняттям прапорців, які об’єднали усіх присутніх блакитно-жовтим стягом. 
У супроводі Національної поліції України учасники подолали відстань у 10 км мальовничими куточками центральної садиби громади. Святковий настрій та чудові краєвиди додавали велосипедистам жаги рухатися до фінішу. Щасливі усмішки на обличчях випадкових глядачів та їх підбадьорюючі вигуки були варті зусиль крутити колеса.  
Новопразьке навчально-виховне об’єднання гостинно приймало учасників велозаїзду і саме на його новенькому подвір’ї у ході флешмобу з гордістю в серцях розгорнули величезний Державний Прапор України.
Святкування продовжилося на Співочому полі селища Нова Прага і охопило конкурсною програмою всіх завзятих велосипедистів. Паралельно до змагань працювала майстерня флікерів (світловідбивних брелків), яку організували гості з Маловисківської громади, грантери проекту «Безпека на дорозі – це життя» в рамках проеату «Голос громади в місцевому самоврядуванні» програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), а також Патрульна поліція Кіровоградської області проводила цікаву акцію «Острівець безпеки», тема якої червоною ниткою пронизувала ввесь захід. 
Для охочих до фотосесій була підготована чарівна фотозона «ВелоПегас», що додавала окриленості атмосфери події.
Завершилося святкування після палких оплесків подарованих номінантам різноманітних конкурсів. Незабутні враження та патріотизм сьогодні проникли до серця кожного, хто КотивКоло громади.
Тож, вітаємо з Днем Державного Прапора України! КотітьКоло разом з нами!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь