НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Візит експертів програми DOBRE

Дата: 21.08.2019 11:47
Кількість переглядів: 622

 

До нашої громади 20 серпня 2019 року завітали експерти з покращення громад програми DOBRE Олександр Муратов, Максим Бурдавіцин та Олена Радул для ознайомлення та аналізу результів плідної праці Робочої групи зі створення Плану удосконалення послуги.

Цей План  спрямований на покращення якості послуги, яка би в повній мірі  задовольнила  потреби мешканців громади. Пріоритетною послугою, за результатами соціологічного  опитування «Дослідження умов життя та якості надання громадських послуг Новопразької об’єднаної територіальної громади», стало утримання та ремонт дорожньої інфраструктури. Цей документ слід трактувати як головну Програму розвитку послуги з утримання та  ремонту доріг та тротуарів у Новопразькій громаді, котра визначає пріоритети та напрямки розвитку.

План удосконалення послуги розроблявся Робочою групою з залученням досвідчених фахівців та відповідно до українського законодавства.

Експерти були задоволенні опрацьованими результатами роботи, а також оглядом Новопразького комунального підприємства, яке безпосередньо бере участь у покращенні пріоритетної послуги.

Вони також оглянули актову залу Новопразької дитячої музичної школи, ремонт якої є етапом ще одного проекту нашої громади «Багатофункціональна зала».

Тож, гості громади залишилися з приємними враженнями, а ми з рішучим настроєм і надалі працювати над благосутроєм нашої громади.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь