НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Модернізація дитячої музичної школи

Дата: 21.08.2019 09:08
Кількість переглядів: 615

 

Зміни, які відбуваються в Новопразькій дитячій музичній школі неминуче вплинуть на покращення її функціональності та на наше враження, як візитерів.

Липень 2019 року розпочався для закладу позашкільної освіти з поточного ремонту актової зали, який вирішить декілька питань з її використання.

Старий дизайн, незручні стільці і неприємний запах, що постійно супроводжували дитячі концерти, тренінги, робочі зустрічі, засідання постійних комісій та сесій, семінари та будь-які громадські заходи, тепер у минулому.

Наша об’єднана територіальна громада подала заявку на отримання внеску у натуральній формі для виконання проекту «Багатофункціональна зала» в рамках програми «DOBRE» (Децентралізація приносить кращі результати та ефективність) від Міжнародної організації Глобал Комьюнітіз (Global Communities).

Даний проект дав нашій громаді можливість залучити інвестиційні кошти для благоустрою чудової актової зали. Фінансування проекту відбувається у такому сіввідношені:

- внесок громади (ремонт приміщення) – 45,26% (269 986,18  грн.)

- внесок програми «DOBRE» (забезпечення матеріально –технічним обладнанням) 54,74% (326 489 грн.)

- загальна вартість проекту (100%) – 596 475 грн.

Матеріально-технічне обладнання, яке надає нам програма «DOBRE», значно збільшить можливості використання приміщення. Ноутбук, проектор з відповідним обладнанням (екран, кріплення), принтер та відеокамера забезпечать нас якісною візуалізацією інформації; цифровий мікшерний пульт, акустична система та мікрофони подарують чітке, чисте звучання та аудіозапис проведених заходів; фліпчарт, моторизований екран та електронна указка полегшать сприйняття інформації; трибуна, стільці та столи зроблять перебування у залі більш комфортним та затишним, а кондиціонер забезпечить приємним температурним режимом, не залежно від пори року чи погоди.

Комфортна, багатофункціональна та осучаснена зала суттєво  сприятиме комплексному розвитку сфери культури в громаді, створенню системи  культурного виховання дітей та молоді, розвитку позашкільної музичної освіти і стане ще однією гордістю нашої громади.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь