НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

«Петриківські козаки» та «Молодиці» на великій сцені «Чута-фест»

Дата: 19.08.2019 15:34
Кількість переглядів: 603

Фото без опису

Минулі вихідні видалися дуже насичені для наших співочих колективів. 17 серпня 2019 року аматорські гурти «Петриківські козаки» та «Молодиці» взяли участь у колоритному фестивалі народної творчості «ЧУТА-ФЕСТ». Не дивлячись на похмуру погоду і накрапавший дощ, наші новопразькі таланти зігрівали глядачів великої сцени напрочуд душевним виконанням народних пісень.

Також нашу громаду представляла Світлана Піскова. Її плетені з соломи вироби вражали ярмарок своєю майстерністю та самобутністю. Майстриня розповідала всім бажаючим про історію українського соломкарства.

 «Молодиці» продовжили свій виступ на нижній локації фесту з власною сценою, показавши, що таке «Кутковини» і за межами нашої громади. Міні концерт був настільки живим і захоплюючим, що глядачі залюбки приєднувались до співу і, навіть, ділилися власними здобутками величезної скарбниці народної творчості.

Настрій «Чута-фесту» був наскрізь пройнятий духом патріотизму та гордості за українську етнічну спадщину, до якої і наш край вніс немалий вклад.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь