НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Засідання робочої групи з гендерно орієнтованого бюджетування

Дата: 15.08.2019 14:24
Кількість переглядів: 572

Фото без опису

13 та 14 серпня 2019 року в Новопразькому будинку дитячої та юнацької творчості відбулося засідання робочої групи з гендерно орієнтованого бюджетування. Члени групи співпрацювали з консультантом Національного Демократичного Інституту Міжнародних відносин (НДІ) Антоном Ходаковим.

Консультант ознайомив присутніх з практиками  гендерно орієнтованого бюджетування, які вже діють в Україні. Група здобувала практичні навички за допомогою розбору кейсів (ситуацій), використовуючи різноманітні інструменти.

Це дало можливість більш детально працювати над створенням плану покращення гендерної чутливості сфер громади та обрати ті методи та інструменти, які будуть ефективно діяти саме у нашій громаді.

Маючи проміжні результати соціологічного опитування, присутні проаналізували спортивну та соціально-економічну сфери нашої громади на гендерну чутливість.

Тож, зустріч принесла свої якісні результати у вигляді інноваційних знань, практичних навичок та нових кроків Новопразької об’єднаної територіальної громади до європейської стандартів.

 

 

 

Проміжні результати аналізу потреб населення у сфері спорту Новопразької ОТГ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь