НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Робота та дозвілля: у службі зайнятості Кіровоградщини молоді пропонують провести відпочинок з користю

Дата: 12.08.2019 10:21
Кількість переглядів: 564

Фото без опису

Період літніх канікул кожна дитина старшого віку проводить по-різному. Хтось з підлітків відпочиває, хтось працює, а хтось, відпочиваючи, присвячує певний проміжок часу вибору майбутньої професії. Почати планувати свою майбутню кар’єру можна самостійно або за сприяння працівників державної служби зайнятості, які, зокрема, активно надають профорієнтаційні послуги у літніх таборах відпочинку.

Як знайти собі робоче місце? Очевидно, це питання цікавить частину школярів, які вирішили попрацювати під час літніх канікул.

Для ознайомлення з наявними вакансіями – пропонуємо завітати до найближчого центру зайнятості. Цю ж інформацію можна отримати на Інтернет-сторінці обласного центру зайнятості, яка адаптована не лише для доступу з персонального комп’ютера, а й зі смартфона.

Для тих, хто обирає своє професійне майбутнє і вирішив не втрачати час влітку – державна служба зайнятості надає можливість пройти комплексне профорієнтаційне тестування, що визначить основні психологічні якості. Слід додати, що профорієнтація дозволяє зрозуміти, який вид професійної діяльності більше підходить особі; оцінити власний потенціал і розробити стратегію кар’єрного зростання; допомагає оцінити власні здібності, інтереси, можливості та усвідомлено обрати майбутню професію. За результатами тестування формуються рекомендації щодо вибору професії, які особа може опрацювати самостійно або з консультаціями фахівців центру зайнятості. Тестування проводиться у он-лайн форматі на платформі з професійної орієнтації та розвитку кар’єри Інтернет-сторінки державної служби зайнятості. Для проходження тестування необхідно зареєструватись (із зазначенням власної електронної пошти). Консультації щодо тестування є можливість отримати в обласному центрі зайнятості за телефоном 32-28-41 або в місцевих центрах зайнятості.

Пропонуємо також завітати на сторінку обласного центру зайнятості у відеохостінгу Youtube, де розміщено анімаційний розважально-освітній серіал «Пошук Роботи», який готує шукача роботи до успішного проходження співбесіди, та є покроковою інструкцією з пошуку роботи своєї мрії.

Запрошуємо також ознайомитись з інформацією, викладеною на сторінці Кіровоградського обласного центру зайнятості у соціальній мережі Facebook. Це і правова інформація для шукачів роботи, і приклади успішного працевлаштування, і профорієнтаційні ролики щодо найбільш затребуваних на ринку праці професії та інша корисна інформація.

Тож враховуйте наші рекомендації! Працюйте легально! Робіть правильний вибір майбутньої професії! Користуйтесь соціальними послугами державної служби зайнятості та використовуйте її Інтернет-ресурси!

 

Богдан Стоян, заступник директора Кіровоградського обласного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь