НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Заходи соціального захисту населення у січні - липні 2019 року

Дата: 12.08.2019 10:09
Кількість переглядів: 575

 

Прес-реліз

Олександрійський міськрайонний

центр зайнятості інформує:

заходи соціального захисту населення

у січні - липні 2019 року

 

Ситуація на ринку праці м. Олександрії та Олександрійського району характеризується постійним попитом на працівників сфери торгівлі та послуг (12,5%), менеджерів та професіоналів (25,6%), робітників з обслуговування, експлуатації та контролювання за роботою технологічного устаткування, складання устаткування та машин (19,5%), кваліфікованих робітників з інструментом (14,0%), фахівців (13,4%), та найпростіші професії (15%).

 

Станом на 1 серпня   2019 року на обліку в центрі зайнятості перебувало  1,5 тис. осіб, з яких 69,5 % складали жінки, 28,9% – молодь віком до 35 років, кожен другий належав до осіб, які мають додаткові гарантії щодо сприяння у працевлаштуванні, 27,1 % зареєстрованих безробітних були сільськими мешканцями.

Загалом на обліку в Олександрійському міськрайонному центрі зайнятості у січні - липні  2019 року перебувало 3,3 тис. безробітних, з них набули статус безробітного безпосередньо у червні місяці – 0,216 тис. осіб.

Протягом січня - липня  2019 року за сприяння Олександрійського міськрайонного центру зайнятості отримали роботу 1592 особи, з них 904 зареєстрованих безробітних громадян. Брали участь у громадських та інших  роботах тимчасового характеру – 275 осіб; проходили професійне навчання за направленням Олександрійського міськрайонного центру зайнятості – 370 осіб.

Станом на початок серпня  2019 року 1,0 тис. осіб отримували допомогу по безробіттю.

Станом на 1 серпня 2019 року кількість вакансій у базі даних Олександрійського міськрайонного центру  зайнятості становила - 184. У середньому на одну вакансію претендувало 8 осіб.

На сьогодні затребувані на ринку праці: завідувачі лабораторії (освіта) , головні бухгалтери, менеджери з постачання та збуту,    інженери – конструктори, лікарі – терапевти, викладачі професійно – технічних навчальних закладів,  вихователі дошкільних навчальних закладів, швачки.  водії автотранспортних засобів, прибиральники службових приміщень, вантажники,   продавці продовольчих та непродовольчих товарів   та інші.

 

 

Інформацію підготував відділ інформаційних систем

Олександрійського міськрайонного центру зайнятості

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь