НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Зустріч з Начальником поліції в Кіровоградській області Козьяковим Романом Сергійовичем

Дата: 12.07.2019 08:55
Кількість переглядів: 538

11 липня 2019 року в актовій залі Новопразької дитячої музичної школи відбулася зустріч з Начальником поліції в Кіровоградській області Козьяковим Романом Сергійовичем, на якій були присутні мешканці громади, фермери, підприємці та виконуючі обов’язки старост старостинських округів Новопразької об’єднаної територіальної громади.

У діалозі були підняті питання: кримінального характеру; щодо співпраці дільничних інспекторів поліції з мешканцями громади; попередження правопорушень; контролю за виконанням судових рішень; законності вилову риби на водних об’єктах державної власності.

Роман Сергійович надав компетентну консультацію з вирішення даних питань, намагався знайти нові шляхи співпраці громадян та правоохоронних органів і висловлював прохання до мешканців громади не бути байдужими до будь-яких правопорушень та не боятися спільно сприяти їх виявленню та зупиненню.

Учасники зустрічі усвідомили, що тільки спільні дії і відповідальність поліції, влади та громадян зробить життя безпечним та комфортним.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь