НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

«Майстерня агентів змін»

Дата: 11.07.2019 19:57
Кількість переглядів: 881

 

Сьогодні, 11 липня 2019 року, у Новопразькій центральній бібліотеці відбувся захід «Майстерня агентів змін», підготований спілкою !Громадські ініціативи України» та Агенцією сталого розвитку «Хмарочос» в рамках проекту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).

За плідної співпраці ініціативних громадян, представниць програми Світлани Дубити та Ірини Ткаченко, а також представника патрульної поліції Кіровоградської області Антона Левандовського в якості консультанта обговорювалися питання відсутності громадської вбиральні у центрі Нової Праги та покращення дорожньої безпеки Нової Праги (встановлення лежачих поліцейських). В результаті активного пошуку шляхів вирішення даних проблем були розроблені алгоритми дій, першим з яких стало подання офіційного звернення ініціативних груп до Новопразької селищної ради.

Також, продовжуючи безпекову тематику зустрічі, відбувся чудовий майстер клас з виготовлення флікерів (світловідбивних брелків), у якому взяли участь усі бажаючі, від дорослих до малих.

Заключною частиною заходу була акція, в ході якої нанесли попереджувальні написи та тротуарах перед пішохідними переходами із закликами «ПОДИВИСЯ» та « ВІЗЬМИ ДИТИНУ ЗА РУКУ».

Насичена програма залишила приємні враження у всіх присутніх і посилила прагнення до активних дій з покращення нашої громади.

 

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь