НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Прес-реліз: Олександрійський міськрайонний центр зайнятості інформує: заходи соціального захисту населення у січні - червні 2019 року

Дата: 04.07.2019 14:31
Кількість переглядів: 817

 

Ситуація на ринку праці м. Олександрії та Олександрійського району характеризується постійним попитом на працівників сфери торгівлі та послуг (15,5%), менеджерів та професіоналів (22,0%), робітників з обслуговування, експлуатації та контролювання за роботою технологічного устаткування, складання устаткування та машин (19,5%), кваліфікованих робітників з інструментом (11%), фахівців (14%), та найпростіші професії (18%).

 

Станом на 1 липня   2019 року на обліку в центрі зайнятості перебувало 1,5 тис. осіб, з яких 70,3 % складали жінки, 29,6 % – молодь віком до 35 років, кожен другий належав до осіб, які мають додаткові гарантії щодо сприяння у працевлаштуванні, 27,5 % зареєстрованих безробітних були сільськими мешканцями.

Загалом на обліку в Олександрійському міськрайонному центрі зайнятості у січні - червні  2019 року перебувало 3,1 тис. безробітних, з них набули статус безробітного безпосередньо у червні місяці – 0,174 тис. осіб.

Протягом січня - червня  2019 року за сприяння Олександрійського міськрайонного центру зайнятості отримали роботу 1394 осіб, з них 831 зареєстрованих безробітних громадян. Брали участь у громадських та інших  роботах тимчасового характеру – 224 осіб; проходили професійне навчання за направленням Олександрійського міськрайонного центру зайнятості – 355 осіб.

Станом на початок липня  2019 року 0,9 тис. осіб отримували допомогу по безробіттю.

Станом на 1 червня 2019 року кількість вакансій у базі даних Олександрійського міськрайонного центру зайнятості становила - 200. У середньому на одну вакансію претендувало 7 осіб.

На сьогодні затребувані на ринку праці:головні бухгалтери, менеджери з постачання та збуту,    інженери – конструктори, лікарі – ветеринарної медицини, вихователі дошкільних навчальних закладів, прибиральники службових приміщень, робітники з благоустрою,   продавці продовольчих та непродовольчих товарів   та інші.

 

Інформацію підготував відділ інформаційних систем

Олександрійського міськрайонного центру зайнятості

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь