НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Прес-реліз: Олександрійський міськрайонний центр зайнятості інформує: заходи соціального захисту населення у січні - червні 2019 року

Дата: 04.07.2019 14:31
Кількість переглядів: 843

 

Ситуація на ринку праці м. Олександрії та Олександрійського району характеризується постійним попитом на працівників сфери торгівлі та послуг (15,5%), менеджерів та професіоналів (22,0%), робітників з обслуговування, експлуатації та контролювання за роботою технологічного устаткування, складання устаткування та машин (19,5%), кваліфікованих робітників з інструментом (11%), фахівців (14%), та найпростіші професії (18%).

 

Станом на 1 липня   2019 року на обліку в центрі зайнятості перебувало 1,5 тис. осіб, з яких 70,3 % складали жінки, 29,6 % – молодь віком до 35 років, кожен другий належав до осіб, які мають додаткові гарантії щодо сприяння у працевлаштуванні, 27,5 % зареєстрованих безробітних були сільськими мешканцями.

Загалом на обліку в Олександрійському міськрайонному центрі зайнятості у січні - червні  2019 року перебувало 3,1 тис. безробітних, з них набули статус безробітного безпосередньо у червні місяці – 0,174 тис. осіб.

Протягом січня - червня  2019 року за сприяння Олександрійського міськрайонного центру зайнятості отримали роботу 1394 осіб, з них 831 зареєстрованих безробітних громадян. Брали участь у громадських та інших  роботах тимчасового характеру – 224 осіб; проходили професійне навчання за направленням Олександрійського міськрайонного центру зайнятості – 355 осіб.

Станом на початок липня  2019 року 0,9 тис. осіб отримували допомогу по безробіттю.

Станом на 1 червня 2019 року кількість вакансій у базі даних Олександрійського міськрайонного центру зайнятості становила - 200. У середньому на одну вакансію претендувало 7 осіб.

На сьогодні затребувані на ринку праці:головні бухгалтери, менеджери з постачання та збуту,    інженери – конструктори, лікарі – ветеринарної медицини, вихователі дошкільних навчальних закладів, прибиральники службових приміщень, робітники з благоустрою,   продавці продовольчих та непродовольчих товарів   та інші.

 

Інформацію підготував відділ інформаційних систем

Олександрійського міськрайонного центру зайнятості

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь