НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Презентація Академії Жіночого Лідерства

Дата: 06.06.2019 13:27
Кількість переглядів: 740

Фото без описуШановні жінки-лідерки Новопразької ОТГ!

Запрошуємо Вас на презентацію Академії Жіночого Лідерства, яка відбудеться в рамках програми DOBRE 12 червня о 15:00 в актовій залі Новопразької дитячої музичної школи.

 

 

 Національний Демократичний Інститут (НДІ) є одним із виконавчих партнерів Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)».

Мета діяльності НДІ – підвищення рівня залучення жінок у процеси прийняття рішень та громадське життя в цілому. В рамках Програми DOBRE НДІ має декілька напрямків роботи, а саме: навчання місцевих лідерів з питань ґендерної-орієнтованого бюджетування (ҐОБ), проведення тренінгів для жінок з розвитку лідерських навичок, підвищення громадського розуміння переваг політичної участі жінок, розбудова міжпартійної та міжсекторальної мережі жінок-лідерок.

Регіональна координаторка НДІ разом з представницями Українського Жіночого Фонду (УЖФ) проведуть презентацію Академії, на якій будуть представлені: формат проведення Академії, цільова аудиторія, програма менторства та конкурс малих грантів для випускниць. На презентацію запрошуються працівниці виконкому, місцеві депутатки, бізнес-лідерки, учасниці місцевих громадських об’єднань, активні представниці Новопразької ОТГ. Презентація триватиме одну  годину.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь