НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Прес-реліз : Олександрійський міськрайонний центр зайнятості інформує: заходи соціального захисту населення у січні - травні 2019 року

Дата: 05.06.2019 16:17
Кількість переглядів: 953

?????????¶?µ?µ ???·???±???°?¶?µ?????µ

Ситуація на ринку праці м. Олександрії та Олександрійського району характеризується постійним попитом на працівників сфери торгівлі та послуг (11,4%), менеджерів та професіоналів (22,8%), робітників з обслуговування, експлуатації та контролювання за роботою технологічного устаткування, складання устаткування та машин (14,0%), кваліфікованих робітників з інструментом (30,6%), фахівців (5,0%), та найпростіші професії (16,2%).

 

Станом на 1 червня  2019 року на обліку в центрі зайнятості перебувало 1,5 тис. осіб, з яких 69,9% складали жінки, 30,6 % – молодь віком до 35 років, кожен другий належав до осіб, які мають додаткові гарантії щодо сприяння у працевлаштуванні, 28,1 % зареєстрованих безробітних були сільськими мешканцями.

Загалом на обліку в Олександрійському міськрайонному центрі зайнятості у січні - травні  2019 року перебувало 3,0 тис. безробітних, з них набули статус безробітного безпосередньо у травні місяці – 0,228 тис. осіб.

Протягом січня - травня  2019 року за сприяння Олександрійського міськрайонного центру зайнятості отримали роботу 1211 осіб, з них 744 зареєстрованих безробітних громадян. Брали участь у громадських та інших  роботах тимчасового характеру – 177 осіб; проходили професійне навчання за направленням Олександрійського міськрайонного центру зайнятості – 346 осіб.

Станом на початок червня 2018 року 1,2 тис. осіб отримували допомогу по безробіттю.

Станом на 1 червня 2019 року кількість вакансій у базі даних Олександрійського міськрайонного центру зайнятості становила - 207. У середньому на одну вакансію претендувало 7 осіб.

На сьогодні затребувані на ринку праці: інженери-програмісти, спеціалісти державної служби, економісти, інженери – конструктори, лікарі – ветеринарної медицини, техніки, кухарі, офіціанти, медичні сестри, електрозварники ручного зварювання, оператори швацького устаткування, водії автотранспортних засобів та інші.

 

Інформацію підготував відділ інформаційних систем

Олександрійського міськрайонного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь