НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Рішення XIV сесії від 21.05.2019 року

Дата: 28.05.2019 13:48
Кількість переглядів: 1068

Рішення 201 "Про звіт Новопразького селищного голови про роботу селищної ради та її виконавчого комітету за 2018 рік, додаток 

Рішення 202 "Про затвердження Стратегії розвитку Новопразької селищної об'єднаної територіальної громади",, (додаток стратегія)

Рішення 203. "Про звіт директора Новопразького комунаьного підприємства про фінансово-господарську діяльність підприємства за 2018 рік (додаток)

Рішення 204. "Про створення Молодіжної ради при Новопразькій селищній раді" (додаток)

Рішення 205. "Про прийняття у комунальну власність Новопразької селищної ради зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ  Олександрійського та Знам?янського  району будівель та майна закладів освіти, (додаток)

Рішення 206. Про прийняття у комунальну власність  Новопразької селищної ради зі спільної власності  територіальних громад сіл, селищ  Олександрійського  району будівель та майна Новопразької дитячої музичної школи, (додаток)

Рішення 207. "Про затвердження програми формування позитивного міжнародного та інвестиційного іміджу  Новопразької об’єднаної територіальної  громади на 2019-2021 роки", (додаток)

Рішення 208 "Про затвердження програми розвитку малого та середнього підприємництва Новопразької  об’єднаної територіальної громади  на 2019-2022 роки", (додаток)

Рішення 209. " Про затвердження Плану  соціально-економічного розвитку  Новопразької об’єднаної територіальної  громади на 2019-2021 роки" , (додаток)

Рішення 210. "Про внесення змін до рішення Новопразької селищноїради від 28 листопада 2018 року № 113 «Про затвердження  штатного розписуНовопразької  місцевої пожежної  команди»  

Рішення 211 "Про затвердження   штатного розписуНовопразької селищної ради  на 2019 рік"

Рішення 212. "Про затвердження  штатних розписів дошкільних навчальних закладів Новопразької селищної ради на 2019 рік"   ( додаток)

Рішення 213 Про затвердження штатних розписів закладів культури Новопразької селищної ради на 2019 рік

Рішення 214. Про виконання бюджету Новопразької селищної ради за І квартал 2019 року

Рішення 215 Про внесення змін та доповнень до Програми благоустрою населених пунктів Новопразької селищної ради на 2019 рік

Рішення 216 Про внесення змін та доповнень до Програми економічного та соціального розвитку території Новопразької селищної ради  на 2019 рік

Рішення 217. Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 21 грудня 2018 року № 137 " Про бюджет Новопразької селищної об'єднаної територіальної громади на 2019 рік"

Рішення 218 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

Рішення 219  Про надання дозволу на  виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність

Рішення 220  Про припинення права користування на земельні ділянки сільськогосподарського призначення громадянам селища

Рішення 221 Про припинення права користування на земельну ділянку сільськогосподарського призначення Ланіну С.О.

Рішення 222  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду громадянам селища для городництва із земель не наданих у власність або постійне користування в межах селища Нова Прага

Рішення 223  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за межами населеного пункту

Рішення 224  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для передачі в спільну часткову власність

Рішення 225  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду громадянам селища для сінокосіння та випасання худоби  із земель не наданих у власність або постійне  користування в межах селища Нова Прага

Рішення 226 Про  надання у власність земельної частки (паю) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  Ході О.С.

Рішення 227  Про  надання у власність земельної частки (паю) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  Бугайову Ю.М.

Рішення 228  Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність  земельної ділянки для  ведення особистого селянського господарства Коваленку В.Ю.

Рішення 229  Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для  ведення особистого селянського господарства Шляхтичу А.П.

Рішення 231 Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу безоплатно у власність  земельної ділянки для  будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  Гніліцькому В.О.

Рішення 232  Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і  обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  Марині Л.М.

Рішення 233  Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і  обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  Шпак Л.А.

Рішення 234  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою

щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за межами населеного пункту

 

Рішення 235  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою

щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за межами населеного пункту

 

Рішення 236  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою

щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за межами населеного пункту

 

Рішення 237  Про встановлення розміру орендної плати за користування земельною ділянкою

 

Рішення 238  Про передачу земельної  ділянки в оренду  ПрАТ «Кіровоградобленерго»

 

Рішення 239  Про затвердження проекту землеустрою та надання ПАТ «Шарівське»  в оренду земельної ділянки

 

Рішення 240  Про надання дозволу на передачу в тимчасове користування земельної ділянки для прокладки газопроводу

 

Рішення 241  Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність

 земельної ділянки для  ведення особистого селянського господарства Демчуку С.В. 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь