НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТУ-РІШЕННЯ

Дата: 02.04.2019 13:53
Кількість переглядів: 605

     Проекти рішеннь Новопразької селищної ради «Про встановлення на території Новопразької селищної об’єднаної територіальної громади податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на 2020 рік» , «Про встановлення на території Новопразької об’єднаної територіальної  громади земельного податку на 2020 рік» ,  «Про встановлення на території Новопразької об’єднаної територіальної громади ставок єдиного податку на 2020рік»  розроблено  постійною комісією селищної ради з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку, житлово-комунального господарства та комунальної власності .  

    Основною метою прийняття регуляторного акту очікується забезпечення доходної частини бюджету з врахуванням інтересів громади.

    Проект регуляторного акту та ааліз регуляторного впливу розміщено  на офіційному веб-сайті Новопразької селищної ради в рубриці   регуляторна політика.

     Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань  приймаються в письмовому вигляді протягом 1 (одного) місяця з дати опублікування проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу за адресою: 28042, Кіровоградська обл., Олександрійський р-н, смт Нова Прага, вул. Центральна, буд. 14, e-mail: novapragarada@ukr.net

 

Селищний голова                                                                                                        Б. КУРУП

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь