НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Шановні жителі Новопразької об’єднаної громади!

Дата: 01.04.2019 16:45
Кількість переглядів: 1302

   Впродовж квітня 2019 року в населених пунктах громади відбудеться АНКЕТНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ УМОВ ЖИТТЯ ТА ЯКОСТІ ГРОМАДСЬКИХ ПОСЛУГ.  Таке дослідження проводитиметься в  інтересах громади, за погодженням з Global Communities та коштом програми DOBRE.

 

Обсяг питань анкети регулюються нормами чинного законодавства. Серед них найважливішою є турбота про покращення умов життя у громаді, в тому числі підвищення якості послуг, що надаються жителям.

Анкета, яку буде Вам адресовано, дозволить органам місцевого самоврядування ознайомитись з поглядами і думками жителів об’єднаної громади. Отримані таким чином знання дозволять селищній раді та іншим установам громади вдосконалювати громадські послуги і нададуть можливість планувати розвиток спільноти.

Участь в опитуванні є добровільною. Ви можете відмовитися від відповідей на деякі запитання. У цьому випадку, будь ласка, просто пропустіть ті питання, на які, з будь-яких причин, не хочете відповідати.

Анкета повинна бути спільно заповнена усіма членами Вашої сім'ї - будь ласка, обговоріть відповіді і кожного разу зазначте ту відповідь, яка найкраще відображає погляди, що панують у вашому домі.

Анкета повністю анонімна - Ваші відповіді на питання є конфіденційними. Вся отримана інформація буде використовуватися виключно для формування узагальнених висновків. Жодним чином заповнена Вами анкета не буде доступною для широкого загалу. Після заповнення анкети, будь ласка, поверніть її особі, яка Вам її дала. За посередництвом цієї особи анкета потрапить до команди, яка відповідає за опрацювання результатів дослідження.

Результати дослідження будуть оприлюднені в червні 2019 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь