НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Рішення XII сесії від 28 березня 2019 року

Дата: 29.03.2019 08:35
Кількість переглядів: 823

 

1) Рішеня №181. Про затвердження Програми профілактики правопорушень та поліпшення охорони публічного порядку на території Новопразької об’єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки 
2)Рішення № 182.  Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 21 грудня 2018 року № 137 «Про бюджет Новопразької селищної об'єднаної територіальної громади на 2019 рік».
3) Рішення №183. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
4)Рішення №184. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі у власність.
5) Рішення №185. Про припинення права користування на земельні ділянки сільськогосподарського призначення громадянам селища.
6)Рішення №186. Про припинення права користування на земельні ділянки сільськогосподарського призначення за несплату орендної плати.
7)Рішення №187. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду громадянам селища для городництва із земель не наданих у власність або постійне користування в межах селища Нова Прага.
8)Рішення №188. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду громадянам селища для сінокосіння та випасання худоби із земель не наданих у власність або постійне користування в межах селища Нова Прага.
9)Рішення №189. Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд Золотарю Назару Вікторовичу.
10)  Рішення №190. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Подлісному Стасію Сергійовичу
11) Рішення №191. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність для ведення особистого селянського господарства Шумило Руслану Андрійовичу.
12) Рішення №192. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за межами населеного пункту Ході Олені Станіславівні.
13) Рішення №193. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду ФГ «Луч».
14) Рішення №194. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду Ході Любов Михайлівні.
15) Рішення №195. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду Мішковичу Валерію Федоровичу.
16) Рішення №196. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки.
17) Рішення №197. Про продовження терміну дії договорів оренди не витребуваних (нерозподілених) часток (паїв) ФГ «Вікторія».
18) Рішення №198. Про продовження терміну дії договору оренди не витребуваної (нерозподіленої) частки (паю) ФГ «Колос».
19) Рішення №199. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Посмику В.В.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь