НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Відбулася дванадцята сесія сьомого скликання Новопразької громади

Дата: 28.03.2019 15:53
Кількість переглядів: 602

Сьогодні, 28 березня 2019 року, відбулася дванадцята сесія сьомого скликання Новопразької селищної об’єднаної територіальної громади, в якій взяли участь 22 депутати. 
Перед початком роботи сесії депутати сформували порядок денний, включивши до нього одне додаткове питання - Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Посмику В.В.
Депутати заслухали та прийняли схвальні рішення з наступних питань: 
1) Про затвердження Програми профілактики правопорушень та поліпшення охорони публічного порядку на території Новопразької об’єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки 
2) Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 21 грудня 2018 року № 137 «Про бюджет Новопразької селищної об'єднаної територіальної громади на 2019 рік».
3) Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
4) Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі у власність.
5) Про припинення права користування на земельні ділянки сільськогосподарського призначення громадянам селища.
6) Про припинення права користування на земельні ділянки сільськогосподарського призначення за несплату орендної плати.
7) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду громадянам селища для городництва із земель не наданих у власність або постійне користування в межах селища Нова Прага.
8) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду громадянам селища для сінокосіння та випасання худоби із земель не наданих у власність або постійне користування в межах селища Нова Прага.
9) Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд Золотарю Назару Вікторовичу.
10) Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Подлісному Стасію Сергійовичу
11) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність для ведення особистого селянського господарства Шумило Руслану Андрійовичу.
12) Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за межами населеного пункту Ході Олені Станіславівні.
13) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду ФГ «Луч».
14) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду Ході Любов Михайлівні.
15) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду Мішковичу Валерію Федоровичу.
16) Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки.
17) Про продовження терміну дії договорів оренди не витребуваних (нерозподілених) часток (паїв) ФГ «Вікторія».
18) Про продовження терміну дії договору оренди не витребуваної (нерозподіленої) частки (паю) ФГ «Колос».
19) Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Посмику В.В.
20) Різне.

Всі питання попередньо опрацьовано за засіданні постійних комісій.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь