НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Програма DOBRE визначила індекс спроможності влади Новопразької об'єднаної громади

Дата: 22.03.2019 20:46
Кількість переглядів: 762

Сьогодні, 22 березня 2019 року, в приміщенні Новопразької селищної ради, відбулася зустріч з  спеціалістом Програми DOBRE Оленою Радул. В ході зустрічі  було озвучено результати спроможності місцевої влади та розроблено дорожню карту з покращення ІСМВ в Новопразькій об’єднаній громаді.
Наша громада, як і всі інші громади, що співпрацюють з Програмою DOBRE, брала участь в оцінці індексу спроможності місцевої влади.  Представники Програми DOBRE проводили ряд інтерв’ю, дивилися на документи, що існують в нашій селищній раді та визначили, що Новопразька об’єднана громада знаходяться на середньому рівні.
Індекс спроможності місцевої влади  досліджує внутрішню систему управління громадою, наявні системи, структури та процеси.  Від того, як побудовані внутрішні процедури в управлінні громадою залежить те, як мешканці громади сприймають та оцінюють діяльність місцевої влади та послуги, що вона надає.
За допомогою індексу, спеціалісти Програми DOBRE разом з представниками місцевої влади,  розробили «дорожню карту» на покращення спроможності Новопразької об’єднаної громади в 2019 році.
Вимірювання буде відбуватися щорічно та у майбутньому DOBRE  надасть заохочувальні гранти  для тих, хто зміг досягти найбільшого покращення за результатами співпраці з Програмою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь