НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Новопразька ОТГ – бронзовий призер чемпіонату Олександрійського району з міні-футболу

Дата: 19.03.2019 15:29
Кількість переглядів: 1119

Закінчився чемпіонат Олександрійського району з міні-футболу серед колективів, підприємств, організацій та установ на приз  ТОВ «УКРАГРОКОМ».   Ігри турніру відбувалися на КСК «Олімп» в мікрорайоні «Перемога». Турнір проводиться не вперше і вже є традиційним як для команд з району, так і для шанувальників футболу з Олександрії, але для Новопразької об'єднаної громади - це був дебют в якому  команда «Нова Прага» впевнено тримала позиції та посіла призове місце.

Так, 16 березня 2019 року, у грі за вихід у фінал команда «Нова Прага» поступилася «Агродару» з  рахунком   - 6:1 але у фінальному матчі з «Гвардійцем» здобула перемогу – 3:1 та посіла заслужене ІІІ місце в чемпіонаті.

Команду «Нова Прага» представляли: Богдан Куруп, Андрій Небелиця, Володимир Марчук, Артем Завадський, Арсен Рябошапко, Дмитро Уманець, Владислав Неживенко, Максим Корчинський, Артем Гаркуша, Сергій Ковпак, Дмитро Сорока, Денис Честяков, Володимир Матяш та Євгеній Чередніченко.

Дякуємо нашим хлопцям за злагоджену командну гру.  Бажаємо в будь-який час року і в будь-яку погоду відмінної гри, спортивної сили і витримки, вдалих футбольних і життєвих матчів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь