НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

ДО УВАГИ ПІДПРИЄМЦІВ!

Дата: 15.03.2019 10:11
Кількість переглядів: 767

Оголошується конкурсу з відбору бізнес – проектів суб’єктів малого та середнього підприємництва для надання фінансової підтримки

 

У 2019 році буде здійснюватися реалізація Регіональної програми малого та середнього підприємництва у Кіровоградській області на 2019-2021 роки, яка затверджена рішенням Кіровоградської обласної ради від 11 грудня 2018 року № 594.

Одним із важливих заходів даної програми є надання фінансової підтримки суб’єктам підприємницької діяльності на реалізацію бізнес-проектів. На ці цілі в обласному бюджеті на 2019 рік передбачено 1 млн. грн.

Наглядовою радою Регіонального фонду підтримки підприємництва у Кіровоградській області схвалено критерії відбору бізнес-проектів для отримання суб’єктами підприємництва фінансової допомоги.

Оголошення про відбір бізнес-проектів розміщено на веб-сайтах «Кіровоградщина-бізнесова» ( http://pidpriem-gue.kr.ua/ ), департаменту економічного  розвитку і торгівлі облдержадміністрації та на сторінці https://www.facebook.com/rfppkr .

Регіональний фонд підтримки підприємництва у Кіровоградській області пропонує довести зазначену інформацію до суб’єктів підприємницької діяльності та розмістити її в засобах масової інформації.

За додатковою інформацією можете звертатись за адресою: 28042, Кіровоградська обл., Олександрійський р-н, смт Нова Прага, вул. Центральна, буд. 14, e-mail: novapragarada@ukr.net



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь