НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

В НОВОПРАЗЬКІЙ ОБ'ЄДНАНІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛАСЯ ДЕВ'ЯТА СЕСІЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

Дата: 18.02.2019 16:33
Кількість переглядів: 1102

18 лютого 2019 року в Новопразькій об’єднаній громаді відбулася дев’ята сесія сьомого скликання.  У роботі сесії  взяли участь 22 депутати. Засідання розпочалося  з вручення  відзнаки Президента України «За участь в антитерористичній операції» Андрію Шумилу та Андрію Осьмаку.  
На порядку денному розглянули та прийняли відповідні рішення з наступних питань: 
      1) Про план роботи Новопразької селищної ради на 2019 рік.
      2) Про затвердження нової редакції   Статуту  Новопразького комунального підприємства.
  3)   Про встановлення вартості харчування та  розміру плати для      батьків або осіб, які їх замінюють, за перебування у закладах   дошкільної освіти селищної ради.
4) Про виконання бюджету Новопразької селищної ради за 2018 рік.
5) Про виконання бюджету Шарівської сільської ради за 2018 рік.
6) Про виконання бюджету Пантазіївської сільської ради за 2018 рік.
7) Про внесення змін та доповнень до Програми благоустрою населених пунктів Новопразької селищної ради на 2019 рік.
8) Про внесення змін та доповнень до Програми економічного і соціального розвитку Новопразької селищної ради на 2019 рік.
9) Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 21 грудня  2018 року № 137 «Про бюджет Новопразької селищної об’єднаної територіальної громади на 2019 рік».
10) Про затвердження коефіцієнта індексації за 2018 рік
11) Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
12) Про надання дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі у власність.
13) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду громадянам селища для городництва із земель не наданих у власність або постійне користування в межах селища Нова Прага.
14) Про передачу безоплатно у власність  земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд Святкевич Лесі Володимирівні.
15) Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для  будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  Бутенку Василю Володимировичу
16) Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність  земельної ділянки для ведення с особистого селянського господарства Штакал Галині Іванівні.
17) Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність  земельної ділянки для ведення с особистого селянського господарства Заболотній Розалії Юріївні.
18) Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність  земельної ділянки для ведення с особистого селянського господарства Печеному Костянтину Борисовичу
19) Про затвердження проекту землеустрою  та передачу безоплатно у власність  земельної ділянки для  ведення особистого селянського господарства Котяшу Сергію Васильовичу
20) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду для ведення особистого селянського господарства із земель не наданих у власність або постійне користування в межах населених пунктів.
21) Про продовження договору оренди земельної ділянки комерційного призначення ФОП Кошовій Н.А.
22) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва  та обслуговування об’єктів і споруд автомобільного транспорту
23) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі  в оренду гр. Харченко Роману Миколайовичу
24) Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки
25) Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за межами населеного пункту.
26) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки в оренду для будівництва  та обслуговування об’єктів і споруд телекомунікацій
27) Про внесення змін  до рішення сесії селищної ради  № 94    від 26 жовтня 2018 року.
28) Про надання земельної ділянки в оренду для розміщення та обслуговування приміщення об’єкта торгівлі ФОП Карнажук Н.В.
Всі питання  попередньо розглянуті на засідання постійних комісій.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь