НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС!

Дата: 25.01.2019 08:26
Кількість переглядів: 690

«Новопразька селищна рада Олександрійського району Кіровоградської області (смт Нова Прага, вул. Центральна, 14, Олександрійський район, Кіровоградська область, т. 6-11-37),  оголошує конкурс на заміщення  вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування  Новопразької селищної ради:

             Провідний спеціаліст  фінансово – економічного відділу.

Кандидатам на участь у конкурсі визначити такі умови:

Громадянство України, вища освіта (економічна, фінансова) за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, стаж роботи за фахом в органах місцевого самоврядування або на державній службі на посаді спеціаліста I чи II категорій не менше 1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 2 років, обов’язкове досконале володіння державною мовою,  знання комп’ютерної техніки, діловодства та навички роботи з діловими документами.

             Згідно з чинним порядком щодо заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування  конкурсанти складають у письмовій формі (на спеціальному бланку, листі) іспити на знання Конституції України, законів України „Про  службу в органах місцевого самоврядування”, «Про місцеве самоврядування в Україні», „Про запобігання  корупції”,  а також законодавства, що регулює діяльність відповідного спрямування.

              До заяви встановленого зразка щодо участі у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника зі встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на  службу в органи місцевого самоврядування та проходження служби, додаються: заповнена особова картка (форма П – 2ДС) з відповідними додатками, фотокартка розміром 4х6 см., копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня (за наявності), декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції», копія документа, який посвідчує особу, копія військового квитка, інші документи за бажанням претендента (рекомендації, копії нагород) тощо.

              Документи  приймаються протягом місяця з дня опублікування оголошення про конкурс за адресою: смт Нова Прага, вул. Центральна, 14, Олександрійський район Кіровоградська область, Новопразька селищна рада (загальний відділ).

             Додаткові відомості про умови конкурсу можна одержати в загальному відділі Новопразької селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь