НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС!

Дата: 25.01.2019 08:26
Кількість переглядів: 715

«Новопразька селищна рада Олександрійського району Кіровоградської області (смт Нова Прага, вул. Центральна, 14, Олександрійський район, Кіровоградська область, т. 6-11-37),  оголошує конкурс на заміщення  вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування  Новопразької селищної ради:

             Провідний спеціаліст  фінансово – економічного відділу.

Кандидатам на участь у конкурсі визначити такі умови:

Громадянство України, вища освіта (економічна, фінансова) за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, стаж роботи за фахом в органах місцевого самоврядування або на державній службі на посаді спеціаліста I чи II категорій не менше 1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 2 років, обов’язкове досконале володіння державною мовою,  знання комп’ютерної техніки, діловодства та навички роботи з діловими документами.

             Згідно з чинним порядком щодо заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування  конкурсанти складають у письмовій формі (на спеціальному бланку, листі) іспити на знання Конституції України, законів України „Про  службу в органах місцевого самоврядування”, «Про місцеве самоврядування в Україні», „Про запобігання  корупції”,  а також законодавства, що регулює діяльність відповідного спрямування.

              До заяви встановленого зразка щодо участі у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника зі встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на  службу в органи місцевого самоврядування та проходження служби, додаються: заповнена особова картка (форма П – 2ДС) з відповідними додатками, фотокартка розміром 4х6 см., копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня (за наявності), декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції», копія документа, який посвідчує особу, копія військового квитка, інші документи за бажанням претендента (рекомендації, копії нагород) тощо.

              Документи  приймаються протягом місяця з дня опублікування оголошення про конкурс за адресою: смт Нова Прага, вул. Центральна, 14, Олександрійський район Кіровоградська область, Новопразька селищна рада (загальний відділ).

             Додаткові відомості про умови конкурсу можна одержати в загальному відділі Новопразької селищної ради.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь