НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

І обнялися береги одного, вічного народу!

Дата: 24.01.2019 12:17
Кількість переглядів: 688

22 січня наша Україна святкує 100 річчя з дня її Соборності. Це свято відзначається щороку в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, яке відбулося цього дня 1919 року на Софійській площі в м. Києві.

Працівниками Новопразького БК №1 та Новопразької центральної бібліотеки-філії було  проведено для учнів  Новопразького НВК панораму фактів «На шляху Соборності України». Під час заходу присутні дізналися про становлення і розвиток українського національного державотворення, про Акт Злуки, який був  глибоко історично мотивований і спирався на споконвічну мрію українського народу про незалежну, соборну, національну державу.

   Відвідувачами заходу був перглянутий документальний фільм «22 січня-День Соборності України». Пролунали українські пісні у виконанні  художнього керівника БК №1 Алєксєєвої Наталі. В театралізованому фрагменті «Ненька Україна»  взяли участь заступник директора з виховної роботи НВК Півняк Ірина Григорівна та учні Данасієнко Єгор та Назар, Гонтарь Артем. Рудою Дашою, Сівовою Дашою, Чайкою Анастасією, Сабовою Аліною та Мариною, Кісільовою Катею, Шкабарою Катею та іншими учнями школи виконувались танці та пісні, читалися  вірші.

Захід закінчився  флешмобом в якому взяли участь учні школи та учасники заходу.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь