НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

SWOT-аналіз з DOBRE

Дата: 15.12.2018 19:43
Кількість переглядів: 748

     15 грудня 2018 року представницька група Новопразької об’єднаної громади працювали з польсько-українськими експертами та спеціалістом Програми DOBRE – Оленою Радул.
     Пшемислав Фенрих та Магдалена Братков розподілили присутніх на чотири групи, які за допомогою методу SWOT-аналізу виокремили сильні і слабкі сторони громади, можливості, які відкриваються при реалізації плану Стратегічного розвитку, і загрози, що пов’язані із його втіленням в життя. У такій інтерактивній формі учасники зустрічі обмінювалися думками і своїм баченням розвитку громади. Робота була цікавою, плідною і результативною. 
     Нагадаємо, що Стратегічний план розвитку Новопразької об’єднаної громади, створений за допомогою спеціаліста Асоціації об'єднаних територіальних громад за підтримки U-LEAD з Європою – Антоніною Домікан та учасниками робочої групи громади, наразі на кінцевому етапі написання. Надалі планується об’єднати роботу спеціалістів U-LEAD з Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису та створити довершений варіант Стратегічного плану.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь