НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

ВІДБУЛАСЯ П'ЯТА СЕСІЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

Дата: 28.11.2018 16:20
Кількість переглядів: 703

28 листопада 2018 року, відбулася п’ята  сесія сьомого скликання Новопразької селищної ради. У її роботі взяли активну участь місцеві депутати у кількості - 24 особи.

Під час сесії були прийняті рішення з наступних питань:

  1. Про встановлення на території  Новопразької об’єднаної територіальної  громади  податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на  2019 рік.
  2. Про встановлення на території Новопразької об’єднаної територіальної  громади земельного податку на 2019 рік.
  3. Про встановлення місцевих податків та зборів на території Новопразької об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.
  4. Про внесення змін до  Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік.
  5. Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік.
  6. Про внесення змін до штатного розпису Новопразької МПК.
  7. Про внесення змін та доповнень до Програми економічного та соціального розвитку території Новопразької селищної ради на 2018 рік.
  8. Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 21 грудня 2017 року № 340 «Про селищний бюджет на 2018 рік».
  9. Про  внесення змін до рішення сесії Шарівської сільської ради  від 18.12.2017року №125 «Про сільський бюджет на 2018 рік».
  10. Про внесення змін до рішення Пантазіївськоїсільської ради  від 20 грудня 2017р.№142 «Про сільський бюджет на 2018 рік».
  11. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  12. Про надання дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі у власність.
  13. Про припинення права користування на земельні ділянки сільськогосподарського  призначення громадянам селища.
  14. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду громадянам селища для городництва із земель не наданих у власність або постійне користування в межах селища Нова Прага.
  15. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду громадянці Чорній Тетяні Іванівні для городництва із земель не наданих у власність або постійне користування в межах селища Нова Прага.
  16. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду громадянам селища для сінокосіння та випасання худоби  із земель не наданих у власність або постійне користування в межах селища Нова Прага.
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою передачу  земельної ділянки у спільну часткову власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд Сівовій Ганні Миколаївні та Бахталі Лідії Миколаївні.
  18. Про затвердження проекту землеустрою  та передачу безоплатно у власність  земельної ділянки для  ведення особистого селянського господарства Цимбалу Ігорю Вікторовичу.
  19. Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради № 67 від  10.09.2018 року та № 99 від 26.10.2018 року.
  20. Різне.

Сесія  пройшла в робочому режимі. Всі рішення попередньо розглянуті на засіданні постійних комісій та прийняті без поправок та зауважень.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь