НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

ТРЕТЄ ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ З РОЗРОБКИ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ГРОМАДИ

Дата: 20.11.2018 09:58
Кількість переглядів: 1003

      19 листопада 2018 року, в активному темпі та плідній співпраці, пройшло третє засідання Робочої групи з розробки Стратегії розвитку Новопразької об‘єднаної територіальної громади. Цей проект реалізує Асоціація об'єднаних територіальних громад за підтримки U-LEAD з Європою. До засідання долучились працівники селищної ради, громадськість, підприємці, освітяни та молодь.
      Координувала засідання робочої групи Антоніна Домікан - консультант зі стратегічного планування Всеукраїнської асоціації об'єднаних територіальних громад.
     Новопразька громада попередньо сформолювала Місію та Бачення, визначила перелік завдань, які реалізовуватиме в рамках майбутньої стратегії розвитку та ідентифікувала її стратегічні цілі. Серед пріоритетів – розвиток дорожньої інфраструктури, удосконалення системи водопостачання та водовідведення, розвиток інфраструктури для здорового та змістовного дозвілля мешканців, створення умов для залучення інвестицій, покращення можливостей для розвитку малого та середнього бізнесу, підвищення рівня поінформованості та самоорганізації населення через ефективну комунікацію влади і громади, створення системи спортивного та культурного виховання дітей та молоді, підвищення рівня безпеки на території громади, екологічне благополуччя громади.
     Загалом, зустріч була змістовною та пізнавальною. Присутні отримали чимало роз’яснень та практичних порад.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь