НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

ВІДБУЛАСЯ ЧЕТВЕРТА СЕСІЯ НОВОПРАЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 26.10.2018 15:30
Кількість переглядів: 701

26 жовтня 2018 року, відбулася четверта сесія сьомого скликання Новопразької селищної ради. У її роботі взяли активну участь місцеві депутати у кількості 25 осіб.

Під час сесії були прийняті рішення з наступних питань:

  1. Про затвердження протоколу про співробітництво.
  2. Про затвердження селищної  комплексної Програми соціальної підтримки учасників АТО, членів їх сімей, сімей загиблих учасників АТО, постраждалих учасників Революції Гідності та вшанування пам’яті загиблих на 2018 - 2020 роки.
  3. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Положення про порядок надання одноразової матеріальної допомоги жителям Новопразької селищної ради, які опинилися в скрутній життєвій ситуації.
  4. Про внесення змін до Програми фінансування видатків на компенсаційні вмплати за пільговий проїзд пільгових категорій громадян смт Нова Прага на 2018 рік,  затвердженої рішенням сесії Новопразької селищної ради від 26.01.2018 року № 354.
  5. Про затвердження структури та чисельності апарату Новопразької селищної ради та її виконавчих органів на 2019 рік.
  6. Про виконання бюджету Новопразької селищної ради за 9 місяців 2018 року.
  7. Про виконання бюджету Шарівської сільської ради за 9 місяців 2018 року.
  8. Про виконання бюджету Пантазіївської сільської ради за 9 місяців 2018 року.
  9. Про внесення змін та доповнень до Програми економічного та соціального розвитку території Новопразької селищної ради на 2018 рік.
  10. Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 21 грудня 2017 року № 340 «Про селищний бюджет на 2018 рік».
  11. Про  внесення змін до рішення сесії Шарівської сільської ради від 18.12.2017 року №125 «Про сільський бюджет на 2018 рік».
  12. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  13. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі у власність.
  14. Про припинення права користування на земельні ділянки  сільськогосподарського призначення громадянам селища.
  15. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду громадянам селища для городництва із земель не наданих у власність  або постійне користування в межах селища Нова Прага.
  16. Про передачу земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Подоляк Анні Вікторівні.
  17. Про передачу земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Лисій Аліні Леонідівні.
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку,господарських будівель і споруд  Авраменку Д.І.
  19. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатноу власністьземельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку,господарських будівель і споруд  Єжову С.О.
  20. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатноу власністьземельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку,господарських будівель і споруд  Мамажоновій З.С.
  21. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатноу власністьземельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку,господарських будівель і споруд  Єжовій Н.Д.
  22.  Про внесення змін  до рішення сесії селищної  ради  № 77    від 10.09.2018 року.
  23. Про продовження договору оренди земельної ділянки  комерційного призначення  ФОП  Лупіній  Г.М.
  24. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку,господарських  будівель і споруд Ковпак Г.С.
  25.  Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку,господарських будівель і споруд  Єжову О.М.
  26. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку,господарських будівель і споруд  та ведення особистого селянського господарства  Школі М.Ю
  27. Різне.

Загалом, сесія пройшла в робочому режимі. Всі рішення попередньо розглянуті на засіданні постійних комісій та прийняті без поправок та зауважень.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь