НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Встановлено автономні LED ліхтарі

Дата: 27.11.2017 13:45
Кількість переглядів: 834

Фото без описуПерші чотири світлодіодних ліхтаря запрацювали на вулицях Центральній та Миру. Депутатським корпусом селищної ради прийнято рішення про встановлення автономних LED світильників, що працюють на сонячних батареях, біля двох неосвітлених мостів вздовж дороги територіального значення Т-12-05. 
Результатом використання економних світильників, що працюють на альтернативних джерелах енергії, стане не лише зниження споживання електроенергії в мережі зовнішнього освітлення селища, а й створення більш комфортних умов для новопразьців.
За допомогою автоматичної системи управління запрограмована робота світильника під вимоги світлового дня та пори року. І якщо це дасть ефективний результат, то і надалі можливе застосування інноваційного підходу у вирішенні питання вуличного освітлення.
Торги по допорогових закупівлях пройшли з використанням системи ProZorro. Після двох турів торгів переможцем аукціону визнано ФОП "ШЕВЧЕНКО АНТОН АНАТОЛІЙОВИЧ" з м. Запоріжжя, а ціну з прогнозованої у 120 тисяч гривень знижено до 63 тисяч гривень. 
https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2017-10-12-001283-a

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь