НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Сільським громадам – належний рівень правової допомоги

Дата: 25.05.2017 12:50
Кількість переглядів: 561

Фото без описуДо реалізації  проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», за фінансової підтримки Європейського Союзу (партнерський проект ГО «Олександрійський гендерний інформаційний центр» та громадська організація «Спілка угорських бібліотекарів Закарпаття»), що  діє з лютого по червень 2017 року  долучилися працівники Новопразької центральної бібліотеки-філії.

      Мета проекту -  створення системи доступної та безоплатної правової допомоги найбільш незахищеним і  соціально-вразливим категоріям населення, підвищення рівня обізнаності населення щодо прав на отримання безоплатної правової допомоги, забезпечення більшої відкритості діяльності органів влади й інших розпорядників публічної інформації.

    В цьому розрізі проведено для юнацтва інформаційну сесію «Знання прав та свобод – життєва необхідність». Організовано  правовий куток «Про безоплатну юридичну допомогу»,  на якому поміщена інформація  про основні права та обов’язки громадян України. Звернена увага  на телефони «Гарячої лінії» та «телефон довіри», вказані адреси  установ,  електронні посилання на онлайн-консультації ,  де можна отримати безоплатну правову допомогу. Поміщено звернення про те, що   25 травня відбудеться "пряма телефонна лінія" з головою Олександрійської районної державної адміністрації Курупом Богданом Анатолійовичем та проведено інформхвилини відносно цієї події серед відвідувачів бібліотеки.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь