НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Привітання селищного голови з Днем матері

Дата: 14.05.2017 11:01
Кількість переглядів: 1279

Фото без описуДорогі наші матері!

         У другу неділю травня в українських родинах відзначають найбільш зворушливе для кожного серця свято – День Матері. Це свято особливе, сповнене щирим почуттям безмежної любові, глибокої вдячності і шани до жінки-матері. Немає любові вищої і жертовнішої за материнську, і не має нічого сильнішого за мамину молитву.

        Святкування Дня матері – це чудова можливість ще раз висловити свою вдячність за все, що роблять для нас наші матері, за їх любов і розуміння. Материнське серце – невичерпне джерело безмежної любові та дивовижної мудрості, котре завжди готове пробачити і зрозуміти. Щира усмішка мами здатна відвести від нас будь-яку печаль та складності життя, і куди б нас не закинула доля, ми все одно знаємо, що десь там, далеко мама хвилюється і чекає нас. Міцно тримаючи за руку, вона проводить нас крізь усі негаразди, вчить любити цей світ та творити добро. Це свято є продовженням одвічних традицій і цінностей нашого народу, адже ми споконвіку ставились до Матері з повагою та любов’ю.

          Низький уклін і щира подяка Вам, наші матері, за недоспані ночі, за журливу колискову, що стала для нас вічним пожиттєвим оберегом, за тепло і невичерпну ласку, за терпіння, витримку і мудрість. І за те, що ніколи не перестаєте виглядати нас із далеких доріг.

           Материнські щирі щоденні молитви допомагають сьогодні вистояти нашим захисникам на східних рубежах України та зберігати віру у кращий завтрашній день. Нехай Ваші мудрі уроки та настанови залишаються головним дороговказом на нашому життєвому шляху, а добро, що невтомно сієте довкола себе, повертаєься сторицею. Хай до кожної новопразької родини це свято принесе тепло, затишок і любов, де будуть виховуватися наші діти – цвіт української нації, які в майбутньому примножуватимуть славу рідного селища та творитимуть нову величну історію української держави!

Доземний Вам уклін, дорогі Матері, та щира вдячність!

Селищний голова                       Ольга Горбенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь