НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Новопразьці підтримали ініціативу об’єднання громад

Дата: 03.12.2017 10:54
Кількість переглядів: 624

Фото без опису02 грудня 2017 відбулись громадські слухання з приводу ініціювання добровільного  об’єднання Новопразької територіальної громади. Згідно з планом проведення обговорення розпочались о 10.00 у приміщенні БК № 2, потім – о 12 00 в актовій залі ДМШ і завершились дійство у БК № 1.

 У своїй промові селищний голова Ольга Горбенко наголосила, що сьогодні відбувається історична подія – обговорюється створення об’єднаної територіальної громади, що дасть можливість зберегти та покращити  інфраструктуру території.

Запрошені на зібрання директор Кіровоградського Центру місцевого самоврядування Яременко Олег Петрович та  радник з питань децентралізації Шеремет Валентина Юріївна  ознайомили присутніх з перевагами реформи  децентралізації та відповіли на всі запитання, які хвилюють громадян селища.

Жителі селища майже одностайно підтримали ініціативу Новопразького селищного голови «Про ініціювання добровільного об’єднання територіальних громад сіл, селищ, міст».

На завершення селищний голова подякувала за підтримку такої важливої для нашої громади ініціативи та висловила сподівання,  що у найближчому майбутньому ми відчуємо позитивні зрушення щодо покращення якості життя наших громадян.

Наступні громадські слухання пройдуть 09 грудня у селах Лозуватка та Григорівка.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь