НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Тривають ремонтні роботи в амбулаторії

Дата: 20.07.2017 10:23
Кількість переглядів: 648

   Фото без описуТривають ремонтні роботи  у приміщенні  Новопразької амбулаторії  ЗПСМ. Швидкими темпами бригада робітників втілює в життя задуми проектантів.  До кожного кабінету прокладено мережі водопостачання та водовідведення, будується каналізаційний колектор, стіни всередині будівлі набувають довершеного вигляду, йде підготовка до обладнання стелі. Оскільки стара  підлога вже стала непридатною для використання її було демонтовано і наразі вирішується питання з укладання нової.

   Нагадаємо, що спільно з районною, обласною радою, місцевим бізнесом і проектом Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»  проведено  роботи по  заміні вікон та дверей, облаштуванні вимощення. Коштом селищного бюджету профінансовано роботи по заміні електромережі на суму - 38144,00грн.  У  2016 року  з місцевого бюджету  на ремонт покрівлі виділено - 401500,00грн., на ремонт системи опалення - 156500,00грн.

   Цього року також  асигновано кошти для участі у спільному з районним бюджетом проекті  виконання зовнішніх та внутрішніх ремонтних робіт будівлі амбулаторії  на суму – 605580,00 грн.

   Здійснивши усі задумані плани, жителі нашого селища будуть мати кращі умови отримання медичних послуг.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь