НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

З Днем родини

Дата: 08.07.2017 09:46
Кількість переглядів: 1011

Шановні новопразьці! 

Фото без опису   Прийміть найщиріші вітання з чудовим святом - Днем родини! Вперше цей день наша країна почала святкувати у 2012 році. Символічно, що це свято встановлено 8 липня в День святих Петра та Февронії, покровителів сім’ї та шлюбу.

   Родина – це найбільше багатство, яке так необхідно у житті для кожної людини. Вона завжди була і залишається осередком збереження духовних і культурних традицій народу. Повага до батьків, любов до дітей - найбільші родинні цінності, які передаються із покоління в покоління.

   Сім’я є опорою й захистом не тільки для кожної людини, але і основою для всієї держави, тому дуже важливо, щоб кожна сім’я жила в любові, гармонії та злагоді. Чим більше буде таких родин, тим міцніша буде наша держава.

   У цей святковий липневий день бажаю всім радості, справжнього родинного щастя, любові, терпіння та поваги. Нехай у ваших сім’ях завжди панують взаєморозуміння, спокій, добробут та благополуччя.Бережіть і цінуйте один одного!

   Зі святом!

З повагою Новопразький селищний голова Ольга Горбенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь