НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Волейбольний турнір пам'яті земляка Володимира Вовка

Дата: 16.07.2017 09:45
Кількість переглядів: 719

Суботнього  вечора 15.07.2017 року в центральному парку селища Нова Прага відбувся волейбольний турнір пам'яті земляка Володимира Вовка. На відкритті турніру  присутні з повагою згадали добрі справи Володимира Івановича, який більше тридцяти років очолював спортивну галузь району.

 У змаганнях взяли участь дві команди селища «Forever young» та «Авангард». З перших хвилин розгорілись цікаві та захоплюючі баталії. Ініціатива переходила від однієї команди до іншої . Чотири зіграні сети не виявили переможця --  рахунок залишався нічийним 2:2. У вирішальній  п'ятій партії довелося з’ясовувати, хто ж виявиться сильнішим. Азарт і натиск молодшої команди протистояли виваженості та впевненості іншої, напруга в матчі не згасала до останньої хвилини. Та все ж перемогу цього дня святкували гравці команди «Forever young».  

До речі, у складі команди «Forever young» грав ветеран спорту  Васільков В'ячеслав Семенович, який має за плечима 73 прожиті роки, але улюбленої справи не полишає і є чудовим прикладом для наслідування.

Окремі слова подяки для благодійника Дмитра Губарєва, який  сам є гарним спортсменом і надає всіляку підтримку спортивному руху нашого селища.

Команди були нагороджені грамотами та призами. 

Дякуємо всім учасникам змагань та вболівальникам за добре проведене дозвілля та запрошуємо громадян селища приєднуватись до занять фізичною культурою та спортом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь