НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

СПОРТИВНО-ПАТРІОТИЧНІ ФЕСТИНИ "КОЗАЦЬКИЙ ГАРТ"

Дата: 16.10.2018 09:30
Кількість переглядів: 701

У переддень Дня захисника України, Дня Українського козацтва, Покрови Пресвятої Богородиці та Дня селища на подвір’ї Новопразького НВК відбулися спортивно-патріотичні фестини під назвою «Козацький гарт» для учнів, вчителів, батьків, учасників АТО та ветеранів Афганістану. 
Програма була насичена та різноманітна. Це і святкова лінійка на яку завітав козак Петрик та привітав всіх гостей з Днем Українського козацтва, і майстер клас від працівників БДЮТ, і конкурс української пісні.
Родзинкою дійства стали спортивні змагання. Цікаве, видовищне й динамічне спортивне дійство неабияк захопило не лише учасників, а й уболівальників. Кожна естафета була цікавою та захоплюючою, команди запекло змагалися за титул найкращої.
Емоції переповнювали всіх: сміх, веселий гамір, азартні крики підтримки вболівальників за своїх фаворитів лунали повсюди. Учасники продемонстрували силу, витримку, кмітливість та згуртованість. 
Свято завершилось, та спогади про нього надовго залишаться в нашій пам’яті.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь