НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Вітання до Дня місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2017 09:16
Кількість переглядів: 943

Фото без опису

  Шановні жителі селища, працівники органів місцевого самоврядування,
депутати всіх рівнів!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

     Варто зазначити, що місцеве самоврядування є основою громадянського суспільства, вираженням ініціативи людей. Велика роль у цьому процесі належить депутатам місцевих рад, які представляють інтереси своєї  громади.
     Повсякденними турботами людей сьогодні переймаються не лише депутати, які входять до складу місцевих рад, а й члени виконавчого комітету, посадові особи органів місцевого самоврядування, і звичайно, активні громадяни, які беруть участь у вирішенні багатьох питань. Це свято  стосується кожного новопразьця,  адже разом ми громада, що вирішує питання місцевого значення, які  відіграють вирішальну роль у розвитку  та розбудові  нашого селища, забезпеченні його життєдіяльності.

     Тому в цей день я, як селищний  голова, хочу подякувати всім, хто має причетність до місцевого самоврядування, адже ми з вами робимо спільну справу - працюємо задля добробуту людей, робимо нашу Нову Прагу кращою.
     Уклін і шана Вам, дорогі земляки, за любов до рідного селища, самовіддану щоденну працю, активність у громадсько-політичному житті, велике бажання і здатність здолати усі негаразди. Вірю, що разом ми можемо належним чином задовольнити потреби й надії жителів нашого рідного селища. Все це справа часу, справа нашої спільної роботи, з надією на кращі зміни.
     Сердечно бажаю усім, хто працює на благо селища, кожній новопразькій родині, кожному новопразцю міцного здоров`я, достатку і благополуччя.        

     Нехай усі життєві негаразди обходять Вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє рідного селища додають сили і наснаги!

 

 

     З повагою селищний голова                                         О. Горбенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь