НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Вітання для працівників культури і мистецтв селища

Дата: 09.11.2017 17:15
Кількість переглядів: 788

Шановні працівники культури і мистецтв селища!

Повноцінне духовне життя народу неможливе без активної діяльності працівників культури і майстрів мистецтв. Колоритним, органічним поєднанням народних традицій з сучасними мистецькими здобутками завжди славилась наша земля – край працьовитих, гостинних, талановитих людей, закоханих у пісню і гарне слово. Далеко за межами селища відомі наші народні аматорські колективи хорового, інструментального, театрального, хореографічного жанру, окремі вокалісти, композитори, музиканти, поети, художники. Всі вони є славою і гордістю нашого краю, чарівними феями і лицарями нашої культури, переможцями багатьох творчих конкурсів і фестивалів районного, обласного та загальнодержавного масштабів.

Виконавча влада, органи місцевого самоврядування роблять все можливе для поліпшення умов праці аматорських колективів, наближення діяльності закладів культури до сучасних вимог, підтримки талановитих митців, забезпечення нашим громадянам доступу до вітчизняних та світових надбань культури і мистецтва.

З нагоди професійного свята щиро зичимо вам, працівники культури, аматори і майстри народного мистецтва, міцного здоров’я і безмежного щастя, родинного тепла і добробуту, прихильності муз, невичерпного творчого натхнення і мистецьких злетів під мирним небом незалежної України. Зі святом, дорогі друзі!

Селищний голова Ольга Горбенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь